Hus / Badtunna / Altan
 

Stugan sedd från olika vinklar. Panoramafönstren och stora altanen ligger i direkt söderläge. Huset bjuder på en välkomnande fasad mot tillfartsvägen samtidigt med att alla sovrum är behagligt insyns- och bullerskyddade från både grannhus och vägar.
 

Skoterboden är normalt inte tillgänglig för hyresgäster, däremot finns separat skidbod för skidor, snowboards och skyfflar med mera. Här finner ni också ved eller pellets till öppna spisen.

 

Motorvärmaruttag finns på fasaden mot parkeringsytorna. Elen i dessa styrs av tidur.

 

Parkeringen har plats för 4 bilar.
 

Vi har bytt kamin i tunnan. Nu behöver man ingen
6-sidig instruktion och det ska gå mycket lättare att ta ett varmt bad om andan faller på”
….. Glöm bara inte att man måste elda lite i kaminen varje dag när det är kallt så att inte hela volymen fryser ihop…. Det tar dock ganska lång tid innan så sker. Det är mycket vatten. På så vis går det mycket fortare att elda upp badtemperatur kväll efter kväll om man önskar, och man behöver inte fylla och tömma hela tiden.

 

Ved måste man dock köpa. Det finns lite överallt, t ex i Ladan´s butik, men billigare är det nog någon annanstans. Efter badning tömmer man tunnan och rengör varefter tunnan spolas ren från såpa.

 

Glöm inte att alltid ha tunnan täckt när den inte används, och att ha isolerflyttäcket på när den är fylld. Det går också mycket fortare att värma upp på det viset och värmen stannar längre.