Bokningsläget och priser klicka här !!

 

 

 

 

 

BOKNING
Boka genom mail eller telefon enligt uppgifter under ”Kontakta oss”. Priser och tillgänglighet på länken ovan..

PRISER
Det går också att boka full vecka to-to, då plockar du pris ur de två veckor som berörs.


VILLKOR
Vi hyr ut vårt hus privat, men givetvis fullt försäkrat och du erhåller både bekräftelser vid bokning och faktura vid slutbelopp. Husen avsynas efter varje avresa och du kan boka avresestäd i olika kategorier om du hellre åker skidor än dammsuger på avresedagen.

Bokningsavgift
Vi debiterar en bokningsavgift på 1.000:- vid bokning.

Slutlikvid
Slutlikvid betalas 2 månader före ankomst och består av totalbelopp minus bokningsavgift. Tilläggsbokningar (typ städ, liftkort eller aktiviteter) kan inte adderas efter slutlikvidsdatum utan föregående särskild bekräftelse. Sker bokning senare än 2 månader före ankomst debiteras hela beloppet omgående.

Avbokningsavgift
Från bokning fram till 4 månader före ankomst tar vi ut en avbokningsavgift om 800:-. Mellan 4 och 2 månader före ankomst tar vi ut 1.600:-. Senare avbokning täcks av ev avbeställningsskydd i era egna försäkringar, typ stor Hemförsäkring.

Avbeställningsskydd
Avbokning efter slutlikvidsdatum berättigar inte till någon refundering från oss - därför rekommenderar vi alla att ha tilläggstjänsten "Avbeställningsskydd" i sin hemförsäkring, som då täcker sena avbokningar efter de regler respektive försäkringsbolag tillämpar. I de flesta fall är detta ett billigare och bättre skydd för dig som resenär, än att köpa skyddet för varje enskild resa av arrangören. Till exempel gäller detta skydd oftast även om sjukdom inträffar under vistelsen på semesterorten och inte bara innan avresa. Vi själva säljer inga avbeställningsskydd i egen regi.

Ansvar
Du har som ansvarig för bokningen fullt ansvar för egendomen om något går sönder eller förstörs på grund av annat än normalt slitage. Som normalt slitage räknar vi även glas och tallrikar som går sönder. Dock inte om ALLA glas är krossade efter en helg... Anmäl alltid omgående om något råkat gå sönder så vi hinner skaffa nytt till de kommande gästerna. Det kan ju vara du som är den kommande gästen!

Vårt löfte till dig
Vi lovar att stugan alltid ska vara fräsch, modern och synnerligen välutrustad! Bor ni hos oss, eller i någon av oss förmedlad stuga, så ska det inte vara annat än högsta standard. Vårt mål är att ha en kundkrets av pålitligt folk som tar ansvar för sitt liv. Vi vill kunna ha kryddor i skåpen och diskmedel i slasken likaväl som papper på toa när våra gäster ankommer, och det hänger på att ingen avreser utan att se till att standarden var som när man kom. Lämna gärna en åsikt - nöjda gäster kommer igen.