Kök / Matsal

Vardagsrummet är logiskt indelat i matsal på ena sidan altandörren (mot vägen) och sällskaps / TV rum på andra sidan (mot längdspår och myrmarkerna).

 

Matsalsbordet är 150 x 150 cm med 8 helklädda stolar i bycastskinn. Vid fullt hus finns en iläggsskiva som gör bordet till 150 x 200 cm och 4 extrastolar finns i sovrummen och hallen. Det är inte nödvändigt att använda iläggsskivan – bordet rymmer upp till 12 personer ändå – men det kan vara trevligt vid större middagar typ jul eller påsk då det ska mycket mums på bordet!

 

Köket är i vinkel och utgör direkt förlängning på matsalsdelen. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande av hög standard. Kyl, frys, micro och diskmaskin. Även utrustningsnivån håller hög standard med olika typer dricksglas, snygga uppläggningsfat och skålar, tupperware burkar för lunchpaket och så vidare. Kaffebryggare och brödrost finns naturligtvis. I anslutning till köksdelen finns även 2 städgarderober med extra porslin och glas vid sidan av städutrustning. Krossar ni ett glas eller en tallrik så tag ett nytt i garderoben så att nästa gäst finner en komplett servis i köksskåpen. Använder ni fler än ”standard” så var vänlig att ställ tillbaka de överflödiga i garderoben innan utflyttning.