Stugans placering

Andra huset från vänster i tredje raden nerifrån. Från stugan skidar
man rakt ner bakom skoterboden och ut i ”Lokattsbacken”.
Hemfärden går uppifrån ”Kulingen” via skidvägar mellan husen ner
till stugan. När det är dags för turskidorna kanske man väljer att promenera 200 m tillbaka längs bilvägen innan man viker rakt in i spåren på myren nedanför.

 

Huset står placerat med panoramafönster och altan i söderläge. En tänkt jättealtan över den branta tomtsluttningen utmed husets västra långsida är i skrivande stund osäkert om den hinner bli färdig före säsongsstart. Annars uppförs den till kommande säsong ihop med ytterligare en altandörr eller ett fönster från vardagsrummet.

 

Idealisk placering med endast 500 m till Branäs nya topprestaurang ”Ladan” med jourlivs och nyckelutlämning som beräknas öppna i tid
till säsongsstart 2006. Promenadvägen upp i Lohylls-byn till ”Kulingsbacken” är inte mer än ca 350 meter om man funderar på skidvägen ner till dalen och ”Brants” Restaurang & Bar för lite nattsudd och taxi tillbaka efter stängning.

 

För barnen ligger ”Lokattsbacken” öppen för pulkaåkning om kvällen och alldeles bakom ”Ladan” har Branäs Event och Lillens Skotersafari sina aktivitetscentra med miniskotrar, skoterturer och allt vad dom
erbjuder
 

Klicka på bilden för
större bild